Om oss

Med över 20 års erfarenhet och en bra tandläkarutbildning i grunden så kan vi ge dig en mycket god tandvård.
Vi utför allmäntandvård såsom Implantatkronor, broar, porslinskronor, lagningar, rotfyllningar och tandstensborttagning.

Nästan allt du gör påverkar din mun och dina tänder. Vi tar därför reda på just din situation för attkunna hjälpa dig med tandvård och din möjlighet att fatta ett så bra beslut som möjligt.

Med tonvikt på förebyggande vård och information samt professionell behandling vill vi vårda och skapa leenden, där vi utgår från patientens egna önskemål och förutsättningar.

När du kommer till vår klinik första gången gör vi en noggrann undersökning av dina tänder och munhåla. Om du behöver fortsatt behandling ger vi dig om  olika behandlingsförslag och  ett kostnadsförslag för den behandling Du väljer.

Personal

Tandläkare Edward Larsson

Examen på tandläkarhögskolan i Göteborg 1997 vid Göteborgs universitet. Började 1998 arbeta på en tandvårdsklinik med inriktning på förebyggande tandvård och estetiska behandling med hjälp av porslinslaminat och komposit/plast fyllningar. Arbetar tillsammans med en egen tandtekniker för att kunna erbjuda en så bra ersättning som möjligt för skadade tänder.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.